Suport terapèutic

En un procés de dol necessitem diferents tipus de recolzament per a cuidar-nos, i un d’ells pot ser l’acompanyament terapèutic.

Des de Som Provisionals no oferim teràpia, però com que pensem que és un suport fonamental, us recomanem a professionals de la nostra total confiança.

ÈRIC ÁLVAREZ – CENTRE PHYSIS

Sóc Psicòleg (col·legiat 2395), Màster en Psicopatologia Clínica d’Adults i Adolescents per l’UAB, i terapeuta gestalt. Durant la meva carrera he treballat en diversos hospitals, psiquiàtrics i centres penitenciaris, treballant amb tota classe de persones des d’enfocs molt distints de la psicologia. Malgrat que m’he format en Psciologia Cognitivo Conductual, la meva pràctica terapèutica combina mètodes procedents de l’Humanisme, el Mindfullnes i la Gestalt.

Segons la meva experiència, les persones tenim tot el potencial que necessitem per canviar i millorar. Considero que un psicòleg no ha de ser un guia rígid i directiu, sinó un acompanyant proper, flexible i comprensiu. Només el pacient sap què li fa mal, quins problemes són crucials, quines experiències han estat profundament soterrades – el meu treball es acompanyar-li en el procés de descobrir-les.

Contacta amb el Centre Physis:

JÚLIA ROCASALBAS RAMOS – CAULE

Sóc Terapeuta Gestalt, formada en l’Institut Integratiu, a més d’haver realitzat el postgrado de treball amb somnis en Gestalt Barcelona, i d’abordatge del trauma en el CPSB. Actualment m’estic especialitzant en l’abordatge somàtico del trauma des de la perspectiva de Peter Levine, a la par que acabe els meus estudis en psicologia. També, juntament amb la meva companya Violeta hem creat Caule, un projecto de teràpia feminista amb perspectiva social.

La meva motivació com a terapeuta es poder oferir allò que per mi va ser important trobar com a pacient: un espai segur, llibre de judici, un acompanyament proper, càlid i profund. En la meva vida, la teràpia m’ha ajudat i continua fent-lo, a reparar el dany d’una infantesa difícil. Gràcies al procés terapèutic he aprés a conèixer-me, a entendre allò que necessito i allò que no, a deixar de barallar-me amb el meu físic, la meva ment i les meves emocions. Crec que totes tenim la capacitat d’estimar-nos, acceptar-nos i cuidar-nos, així com a la resta. Hi ha dificultats que vivim a la nostra vida que ens fan oblidar aquestes capacitats i la teràpia ens ajuda a recordar-les.

Contacta amb Caule: