Serveis funeraris Santa Susanna

Els Serveis Funeraris Santa Susanna formen part de la Fundació Santa Susanna de Caldes de Montbui. A Catalunya, és l’única institució no lucrativa que presta serveis funeraris i que forma part de l’Economia Social i Solidària (ESS).

Serveis funeraris Santa Susanna ofereix serveis funeraris bàsics i complementaris, a més d’acompanyament al dol. Afí als nostres valors i principis, disposa de sala de vetlles pròpia al mateix temps que recolza i acompanya les vetlles a casa.

(En el context actual d’emergència sanitària, les vetlles estan limitades a les normatives segons la fase/mesures en que ens trobem.)

Som Provisionals defensem la vetlla a casa perquè l’entenem com una pràctica real d’autogestió de la mort. Aquí podràs conèixer amb més profunditat la nostra opinió sobre el tema.

Si optes per fer servir una sala de vetlla, et recomanem consultar amb anticipació com funcionen al teu municipi, ja que en alguns territoris aquestes no són accessibles a entitats que no gestionen l’equipament.

A mesura que les nostres simpatitzants ens vagin informant, anirem compartint com funciona a cada municipi en la secció de recursos de la nostra pàgina web.