Serveis funeraris Santa Susanna

Els Serveis Funeraris Santa Susanna formen part de la Fundació Santa Susanna de Caldes de Montbui. A Catalunya, és l’única institució no lucrativa que presta serveis funeraris i que forma part de l’Economia Social i Solidària (ESS).

En aquest moment, mantenim un acord amb el qual les sòcies de Som Provisionals que contratin els seus serveis podran gaudir d’un 10% de descompte sobre el seu PVP.

Serveis funeraris Santa Susanna ofereix serveis funeraris bàsics i complementaris, a més d’acompanyament al dol. Afí als nostres valors i principis, disposa de sala de vetlles pròpia al mateix temps que recolza i acompanya les vetlles a casa.

(En el context actual d’emergència sanitària, les vetlles estan limitades a les normatives segons la fase en que ens trobem. A la fase 0 no es permet fer vetlles. A la fase 1 estan limitades a un màxim de 15 persones si és a l’aire lliure, i de 10 si és en un espai tancat.)

Som Provisionals defensem la vetlla a casa perquè l’entenem com una pràctica real d’autogestió de la mort. Aquí podràs conéixer amb més profunditat la nostra opinió sobre el tema.

Si optes per fer servir una sala de vetlla, et recomanem consultar amb antel·lació com funcionen al teu municipi, ja que en alguns territoris aquestes no són accessibles a entitats que no gestionen l’equipament.

A mesura que les nostres sòcies i simpatitzants ens vagin informant, anirem compartint com funciona a cada municipi en la secció de recursos de la nostra pàgina web.