Qui som

Som Provisionals som un col·lectiu format per persones que treballem per viure la mort de manera autogestionada i sobirana, entenent aquesta com una fase àmplia de la vida que va des d’abans de morir fins després de morir. Al mateix temps fem xarxa amb les persones i entitats que treballin aquest tema amb valors afins.

L’equip impulsor

Victòria Martínez, equip impulsor Som Provisionals

Victòria Martínez

Un ésser inquiet. M’agrada treballar amb les mans i en coses ben pràctiques. Gestiono projectes col·lectius des de l’any 2012, ajudant a que la part humana i la viabilitat econòmica es complementin. Fa uns anys que intento posar les cures al centre de la vida i crec que la mort és una part essencial d’aquest camí.

Júlia Sánchez Cid, equip impulsor Som Provisionals

Júlia Sánchez Cid

Formada en Història, amiga de les meues amigues. M’agrada ballar i filar prim. Des de la mort de ma mare, navegant el precipitat i preciós buit que va deixar. Aprenent cada dia del sacseig de la pèrdua i la consciència de la pròpia finitud. Compromesa amb la mort per passió a la vida.

 

Història i llavors del projecte

Valentí Zapater, equip impulsor Som Provisionals

Valentí Zapater

Sóc explorador de mena, tinc idees, les poso en marxa i les impulso. Per posar les persones al centre. Em vaig posar a explorar la mort després d’assistir a 6 funerals en 6 mesos, l’any 2016. D’aquí va néixer l’idea de posar les persones al centre davant una necessitat bàsica, el morir. M’agrada sentir el sol a la cara, moure’m a la natura i fer el pa a casa.