Col·laboracions artístiques i divulgació

Volem ser moltes i crear entre totes. Per això ens agrada fer col·laboracions amb altres grups o particulars, perquè ens permet cuidar-nos i créixer en reflexions, experiències i espais de possibilitat que ens porten col·lectivament a relacionar-nos amb la finitud i els comiats d’una manera sobirana i conscient.

Si tens alguna proposta, idea llavor o fantasia, contacta’ns.

Fins ara hem col·laborat amb:

  • Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC), en el projecte Dols queer, en que polititzem i ritualitzem la mort, els dols i els comiats des de l’activisme LGTBIQ, coincidint amb la commemoració del Dia Mundial de la Sida. Aquest projecte consisteix en una visita performativa i ritual i la publicació digital d’un conjunt de textos/oracions fúnebres (relacionats amb una selecció d’obres del Museu Nacional) escrits per activistes i artistes convidades. Publicació digital disponible AQUÍ.
  • Morir Guay. Rituales de transición (2022), col·laboració amb reflexions que queden reflectides al llibret. Projecte del col·lectiu DU-DA que consisteix en una recerca i experimentació al voltant dels discursos imperants sobre la mort i l’obsolescència dels cossos vells. Compilació de narratives contra-hegemòniques, sistemes complexos de comprensió de la vida/mort.
  • Las Huecas, en l’obra de teatre Aquelles que no han de morir, assessorament i participació en la peça (2019-2023). Representada a La Infinita de l’Hospitalet de Llobregat, al Festival Terrassa Noves Tendències, a l’Antic Teatre de Barcelona, al Teatre Municipal l’Escorxador de Lleida, a La Casa Encendida de Madrid, entre d’altres. Obra que ha rebut el premi L’Apuntador 2021.