Cerimònies de comiat

Oferim cerimònies de comiat laïques a la Funerària Santa Susanna, serveis funeraris que són part de la Fundació Santa Susanna de Caldes de Montbui, l’única institució que presta serveis funeraris sense ànim de lucre a Catalunya i que forma part de l’Economia Social i Solidària (ESS).

Afins als nostres valors i mirada, Santa Susanna ofereix serveis funeraris bàsics i complementaris, també acompanyament al dol. A més a més de donar servei a Caldes de Montbui, també n’ofereix a la capital de Barcelona i altres municipis (Per a més informació, recomanem contactar amb la Fundació).

Disposa de sala de vetlla pròpia al mateix temps que recolza i acompanya les vetlles a casa. Aquest fet és important, ja que des de Som Provisionals defensem les vetlles a casa com a una pràctica d’autogestió de la mort.

A Santa Susanna treballen amb una sensibilitat i voluntat de cuidar a les persones que reconeixem i agraïm, amb l’esperança de que algun dia aquesta manera d’entendre i oferir els serveis funeraris no sigui una raresa, sinó la base i motivació imperant a tot el sector.

La directora, Assumpció Ros, explica en aquest vídeo com va néixer la funerària:

Alba, Caren, Júlia, Assumpció i Núria a la Fundació Santa Susanna.

Visita les xarxes de la Fundació: