Acompanyaments

Acomiadar a una persona estimada, a la pròpia vida o planificar què passarà amb el nostre cos i llegat quan haguem mort són camins únics i especials. Moments preuats en els que ens apropem més que mai al misteri que és morir, i al misteri que és viure, que poden comportar emocions intenses i canvis profunds interns i en l’entorn.

Per això, des de Som Provisionals oferim els següents acompanyaments:

Oferim suport emocional i pràctic a les persones que estan en el procés de morir i al seu entorn. També podem posar-te en contacte amb doules de la mort i d’altres professionals i entitats de confiança.

Com acompanyar a un/a infant en dol? Com li expliquem que una persona estimada ha mort? Et donem suport per detectar les necessitats que tenen les criatures en els dols i per acompanyar la seva presa de consciència de la mort i les pèrdues.
Assessorem i acompanyem en les gestions burocràtiques i la planificació de les pròpies voluntats(document de voluntats anticipades, elecció de serveis funeraris, planificació de rituals de comiat, sol·licitud de l’eutanàsia, gestió del llegat…).
Assessorem i enxarxem per tal de que les persones en dol puguin tenir accés i rebre l’acompanyament al dol que volen, tant posant en contacte amb grups de dol o entitats del territori com proposant terapeutes de la nostra confiança.

Escriviu-nos a: hola@somprovisionals.net