Qui som

Som Provisionals vol ser una entitat que agrupi persones que s’autogestionin el procés de mort amb sobirania, entenent la mort com una fase àmplia de la vida que va des d’abans de morir fins després de morir. Al mateix temps desitgem fer xarxa amb totes les entitats que treballin aquest tema amb els nostres valors.

Amb aquesta finalitat Som Provisionals vol facilitar informació i serveis per a poder viure la mort de la manera desitjada

Els nostres valors

  • Provisionalitat: Creiem que som natura, i per això aspirem a cuidar-nos en totes les etapes de la vida, incloent-hi la mort. Com a Som Provisionals formem part d’aquest cicle, per això ens esforcem en que la nostra petjada ecològica sigui mínima en les nostres accions.
  • Autogestió: Promovem la participació de la comunitat per tal de socialitzar els processos, serveis i productes.
  • Humilitat: Som conscients que la nostra veritat és una de tantes, i per això estem compromeses a estar obertes amb sensibilitat a les creences i voluntats de cada persona.
  • Accessibilitat: Creiem que les persones som diverses i per tant tenim la voluntat de ser accessibles per a tothom econòmicament, en la comunicació, serveis, etc.

Si vols formar part de la nostra entitat, contacta amb nosaltres.